Telefon: 0722.129.698

DESPRE NOI

96%

Rapiditate/Profesionalism

100%

Incredere

100% Transparenta si profesonalism

Fiti pregatiti pentru orice situatie inevitabila. In caz de accident rutier sau defectiune tehnica, echipa noastra de specialisti este gata sa intervina cu profesionalism si eficienta in cel mai scurt timp posibil de la momentul contactarii.

Oferim o gama completa de servicii de tractari autoturisme, camioane, autobuze, transport autoturisme pe platforma si remorcari in tara si in strainatate. Toate acestea in cel mai scurt timp si la preturi accesibile pentru dumneavostra. Oferim servicii de tractare rapida, amabila si ieftina in Bucuresti si Ilfov. Suntem pe deplin asigurati.


  Tractari Auto

Servicii de tractari auto NON STOP in Bucuresti si Ilfov. Indiferent de avarie, anotimp sau situatie suntem un partener de incredere si o echipa profesonista cu multa experienta in domeniu. Avem un timp de raspuns rapid si preturi corecte!

  Transport Auto

Cu platforme noi, cu asigurare extinsa pentru evenimente de orice fel, oferim servicii de transport pentru orice tip de autovehicul: autoturism, rulote, utilaje agricole, dube, atv, motociclete, etc. Daca aveti asigurare cu o societate partenera, serviciile se platesc direct de catre acestia fara implicare din partea dvs.

Satisfactia Clientului

Satisfactia dumneavostra pentru noi nu reprezinta un scop ci un mijloc de marketing. Intelegem regulile atunci cand dorim sa realizam acest lucru, prin urmare, tot ce dorim este sa ne recomandati mai departe pentru serviciile de tractari sau transport si sa avem o colaborare pe termen lung!